Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

Benvinguts al butlletí informatiu de Ràdio Falset.

Cornudella de Montsant i Ulldemolins, seran dos dels 21 municipis del Camp de Tarragona que es beneficiaran de la millora del servei de Fecsa-Endesa, després que l'empresa hagi invertit 921mil euros en la posada en marxa un tercer transformador a la subestació de Cambrils. Amb aquesta nova instal·lació es pretén donar resposta al creixement energètic del sector turístic i industrial, i millorar el servei a 32mil clients.

La següent informació ens acosta a Móra d'Ebre. Aquesta setmana, a la seu del Consell Comarcal s'hi ha celebrat l'acte de cloenda del Taller d'Ocupació Ribera d'Ebre, que s'ha portat a terme durant el 2003. Aquest taller ha format un grup de dones de la comarca en tècniques d'atenció domiciliària. De les vuit alumnnes que van iniciar el curs el 31 de desembre de 2002, l'han finalitzat set, de les quals una ja treballa i les altres sis és previst que s'insertin en el món laboral en un període no superior als tres mesos. El Departament de Treball de la Generalitat ha concedit al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre un total de 126.000 euros per fer front a les despeses que ha generat el taller d'ocupació.

Pere Muñoz, president del Consell Comarcal que era present a l'acte ha lloat l'actitud de les alumnes pel fet d'haver tingut la voluntat de formar-se per aprendre un ofici que els permetrà obtindre una feina i tindre una autonomia econòmica i social. D'altra banda, el president també ha aprofitat per dir que s'oferirà un nou taller als col·lectius amb dificultats d'inserció laboral de la comarca.

Fins aquí arriba el butlletí informatiu. Gràcies per la seva atenció.

Publicitat