Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

Benvinguts al butlletí informatiu.

L'Ajuntament de la Bisbal de Falset ha aprovat, de forma provisional, la segona fase de la pavimentació i reposició de serveis dels carrers de la Bassa i Damià, i d'un tram del carrer Enric Ventosa. Si no es presenta cap al·legació, el projecte s'aprovarà de forma definitiva sense necessitat de més acords.

Un altre consistori, el de la Torre de Fontaubella informa que el període de proposicions per optar a l'obra dels vestidors i serveis de la zona poliesportiva municipal, està obert. Es tracta d'una obra inclosa dins el Pla únic d'Obres Serveis de Catalunya (PUOSC).

Els parlem ara d'una xerrada informativa que se celebra avui a Falset. Es tracta d'una xerrada organitzada per la Creu Roja sobre les malalties respiratòries cròniques. L'acte es fa amb motiu de la Marató de Televisió de Catalunya que se celebrarà el proper dia 14 de desembre. La xerrada d'avui es farà a dos quarts de nou de la nit a la sala del casal de jubilats de Falset.

I encara a la capital del Priorat, aquest cap de setmana se celebra la Fira de Sant Andreu, la mostra d'artesania i comerç de Falset. La Fira comptarà amb diversos estands a la plaça de la Quartera entre els que hi haurà la carpa de vi jove i oli nou. I en relació als olis, Agustí Romero, investigador del centre Mas Bové de l'Irta farà una xerra i un tast d'olis a la biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset. Totes aquelles persones que ho desitgin poden inscriure-s'hi gratuïtament a la oficina comarcal de Turisme. En aquesta mateixa oficina també s'hi organitzen visites als cellers i amàsseres. I ja diumenge, la plaça de la quartera acollirà un esmorzar de l'oli i es farà una demostració d'oficis artesans.

Ja veuen que la Quartera serà el punt neuràlgic de la Fira de Sant Andreu. És per això que dissabte Ràdio Falset també baixarà a la plaça. Des de l'stand de la ràdio s'emetrà en directe el magazine « la finestra ». I ja a la tarda, s'emetrà íntegrament la conferència d'Eudald Carbonell. Just després es continuarà amb una programació musical de la fira durant la qual se sortejaran unes entrades pel certamen del Firanitclub que s'ha organitzat per dissabte a la nit al pavelló de Falset. Un espectacle que comptarà amb l'actuació de diversos d-jockeys i que Ràdio Falset també emetrà en directe.

I per ara ho deixem aquí. Els agraïm la seva atenció.

Publicitat