Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

Benvinguts al butlletí informatiu.

La Generalitat ha adjudicat les obres de renovació superficial del paviment de diversos trams de la carretera T-711 entre els termes municipals de Gratallops, Torroja del Priorat, el Molar, la Figuera, el Lloar, Falset i Porrera. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Benito Arnó e Hijos SA per un valor de quasi 659mil euros (6658.882,62 euros. )

A banda d'això, la Generalitat de Catalunya arranjarà el proper any la capella de Sant Bru de la cartoixa d'Escaladei dins de l'ampli projecte de restauració de diversos espais del momument prioratí. La rehabilitació del refetor i el petit claustre de la cartoixa i les cel·les de l'apotecari s'hi afegiran en fases posteriors. En un termini de sis mesos, l'administració catalana haurà redactat un pla director que assenyali les actuacions que cal executar. Un cop finalitzat el pla director, es buscaran vies de finançament alternatives, a banda de la pròpia. En fase d'estudi quedarà la possible restauració de la església, afectada avui per les evacuacions d'aigua que travessen la nau central.

I aquest diumenge, dia 16 de novembre, tots els ciutadans tenim una nova cita amb les urnes per escollir el nou president de la Generalitat. Donada la rellevància del fet, Ràdio Falset es prepara per fer un seguiment de com es desenvolupa aquesta jornada, a partir de les nou del matí de diumenge. Durant tot el dia es preveuen fer butlletins que els aniran actualitzant les dades sobre l'evolució d'aquesta jornada electoral.

I a Cabacés, aquests dies s'ha inaugurat al Museu Miquel Montagud una exposició de treballs de costura dels habitants del poble anomenada Fil i agulla. L'exposició recull meticulosos treballs d'artesania i pretén cridar l'atenció sobre el món i les activitats de la dona. Els horaris de l'exposició son els dissabtes i diumenges, d'onze del matí a dues de la tarda, i a hores convingudes; i els dies feiners, de deu del matí a dues de la tarda. La mostra es podrà veure fins el febrer de l'any que ve.

I demà dissabte, a Móra d'Ebre comença un curs d'interpretació teatral de segon nivell, inclòs en les activitats del Programa Arrels, que impulsen el Departament de Cultura de la Generalitat i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Les sessions d'aquest curs, de quinze hores de durada, tindran lloc a la sala d'actes de la Societat Obrera, dissabte i diumenge. El curs que s'ha organitzat amb la col·laboració del Grup Teatral de Móra d'Ebre, compta fins al moment amb una inscripció d'onze alumnes

I acabem recordant-los que aquest diumenge el Falset Esportiu s'enfronta en propi camp a al Unió Esportiva de Porrera.

Fins aquí arriba el nostre butlletí informatiu. Gràcies per la seva atenció i que tinguin un bon cap de setmana.

Publicitat