Informatiu cap de Setmana 02-12-2023

L'ajuntament de Falset es mostra optimista sobre els resultats obtinguts en nombre de visitants, amb els convenis turístics que el consistori va signar amb diverses institucions de la comarca. Durant aquests dos últims mesos, unes 470 persones s'han acostat a Falset a través d'una oferta turística que es va dissenyar amb la signatura d'uns convenis entre l'ajuntament i la cooperativa agrícola de Falset, l'ajuntament de Marçà i el de Bellmunt. Els visitants, acompanyats per un guia, es passegen per diferents punts del poble, arriben fins l'ermita de Sant Gregori i visiten la cooperativa agrícola, on s'hi organitza una cata de vi.

I el vi és també el protagonista de la següent notícia. I és que demà, en el marc d'una jornada sobre Polifenols i Qualitat del Vi , es presentaran les conclusions d'un estudi fet sobre els vins de la primera campanya de la denominació d'origen Montsant. Amb aquest informe, elaborat per dues membres de l'Estació de Viticultura i Enologia de Reus, es pretén perfeccionar i situar els vins d'aquesta d.o. entre els millors estàndars de Qualitat del mercat. En aquesta jornada també hi participaran el president de la DO Montsant i alcalde de Falset, Jaume Domènech, així com dos tècnics i el director general de l'Institut Català del Vi, Domingo Valiente. Aquests, i altres temes, es tractaran en aquesta jornada que se celebra a l'escola d'enologia de falset a partir de les quatre de la tarda.

L'exposició itinerant "Campanya de seguretat a la llar" ha arribat aquest dies a Falset . Es tracta d'una mostra amb la qual s'intenta conscienciar els ciutadans de la importància d'aplicar les mesures de prevenció de la llar per reduir els accidents domèstics. L'exposició es divideix en diferents espais que recreen les habitacions i estances d'una llar on es mostren quins perills hi ha i quina és la forma més fàcil d'evitar-los. Ja s'han concertat visites guiades per a diversos col·lectius: escolars, mestresses de casa o gent gran, entre d'altres, susceptibles tots ells de patir un accident domèstic.

I per acabar, els recordem que avui, a les vuit de la tarda, a la sala d'actes de l'ajuntament de Falset, es fa una conferència sobre la marató de TV3, que aquest es dedica a les malalties inflamatòries cròniques) organitzada per la Creu Roja de Falset i la Oficina de Benestar Social del Priorat.

Fins aquí el nostre butlletí informatiu. Els recordem que poden fer-nos arribar propostes i informacions que puguin ser d'interès local o comarcal a la pàgina web de l'emissora, radiofalse.net, a l'apartat de l'informatiu.

Publicitat