Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

La fira de Sant Andreu va finalitzar ahir después de dos dies en que els comerciants van surtir al carrer per vendre els seus productes i es va fer una exhibició d'oficis artesans. El dissabte, entre d'altres activitats, va celebrar-se una taula rodona per parlar del desenvolupament econòmic i social del Priorat. L'acte, que va ser retransmès en directe per Radio Falset, va servir per posar de manifest les inquietuds dels habitants de la comarca en matèria de serveis i comunicacions, i es va destacar la necessitat de continuar treballant pel creixement econòmic del Priorat. La fira,a més d'activitats per a petits i grans, va comptar també amb la mostra d'art electrònic que va aplegar a cinc dj's al pavelló municipal, aconseguint un gran èxit de públic.

D'altra banda, ahir es van celebrar les eleccions a les cambres agràries de Catalunya. Asaja, Unió de Pagesos i Jarc presentaven els seus candidats que han de defensar els interessos d'agricultors i ramaders davant de les institucions i els organismes públics.

També ahir, es va inaugurar l'exposició de dibuix i escultura Marçà-Giné a la sala d'exposicions de la Caixa de Tarragona de Falset. La mostra es podrà veure fins el 15 de desembre.

Finalment, un apunt d'esports. L'equip de Futbol Falset Esportiu va perdre ahir 3 a 2 davant del Flix en un partit en que dos jugadors de l'equip local van ser expulsats. El d'ahir va ser el primer partit en el que l'equip falsetà jugava sota les ordres del seu nou entrenadors, Joaquim Guerrero, Quino.

Fins aquí el butlletí informatiu.

Els fem saber que si volen fer-nos arribar alguna informació o activitat que pugui ser d'interès local o comarcal, ho poden fer a través de la pàgina web de la ràdio RADIOFALSET.NET, a l'apartat de l'informatiu.

Publicitat