Productors d’oli, restauradors i representats de les denominacions d’origen protegides d’oli de la demarcació, entre d’altres, van participar aquest dimecres en la jornada formativa organitzada des de la Diputació de Tarragona: “Disseny d’experiències oleoturístiques”. La sessió tenia com a objectiu reflexionar i consensuar quin seria, segons els participants, el model oleoturístic a desenvolupar a la demarcació.
Aquesta sessió clou el cicle formatiu que des de la Diputació s’ha organitzat a diferents ciutats de l’estat espanyol en el marc de ‘Creación de la experiencia “Oleoturismo en España”’. Aquest projecte, impulsat per l’Asociación de Municipios del Olivo (AEMO) i liderat per la Diputació de Jaen, compta amb la participació de 8 diputacions de l’estat (Jaén, Córdoba, Huelva, Sevilla, Cáceres, Badajoz, Ciudad Real i Tarragona). L’objectiu crearà un sistema de governança perquè tots els agents implicats intercanviïn bones pràctiques i desenvoluparà un relat conjunt per comunicar-lo a nivell nacional i internacional.