Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

La Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat del Priorat, ens que aglutina administració pública i representants del teixit social i econòmic del Priorat, organitza la jornada Priorat: quina aigua, quin futur? el proper dissabte 13 de juliol a la sala de la segona planta del Castell de Falset.

La sessió, que sorgeix en el marc de la reunió de la Taula de l’aigua del Priorat, té la voluntat d’encetar un procés que aporti informació i convidi al debat i la reflexió al voltant d’una qüestió que és clau per a la supervivència de la nostra comarca. Segons els organitzadors, aquesta jornada que “vol oferir, primer que tot, el màxim d’informació contrastada sobre la disponibilitat de recursos hídrics i dels models de gestió més idonis i fomentar el debat i la reflexió sobre com la comarca del Priorat hi ha de fer front”.

Com a punt de partida de la jornada i per aportar informació sobre l’estat de la qüestió en els diferents àmbits afectats, per reflexionar i debatre sobre el model de gestió que cal implementar, es proposa una Taula rodona oberta amb representants de diferents sectors socioeconòmics del Priorat. La segona part consistirà en una ponència a càrrec de científics de disciplines diferents que a la vegada són experts en polítiques de gestió de l’aigua i que han treballat el tema dels recursos hídrics des d’una mirada global.

La jornada, que se celebrarà a la sala de la segona planta del Castell de Falset, és oberta a tothom i les inscripcions es faran a l’inici de la sessió, a les 10.30 h.

cartelljornadaaigua.jpg

Publicitat