Informatiu cap de Setmana 06-04-2024

Aquest dijous va tenir lloc la constitució del Consell del vi de la província de Tarragona, el qual aglutina per primer cop les seves 8 denominacions d’origen vitivinícoles amb l’objectiu de promocionar el vi del territori vinculat a la gastronomia del destí i de potenciar el fet que Tarragona és la província d’Espanya amb més denominacions d'origen vitivinícoles.

El Consell del vi és una iniciativa impulsada per la Federació d' Associacions d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona (AEHT) que promourà les sinergies entre el sector de la gastronomia i el del vi, per potenciar el consum de referències de la província als seus restaurants i hotels, així com per posicionar la marca territori dins el mercat enogastronòmic català i convertir el destí en referent.

El vicepresident de l’AEHT, Vicenç Ferré, va explicar les primeres accions que durà a terme el Consell del Vi. La primera és la distribució d’una carta de benvinguda per incloure en les cartes dels restaurants i hotels de la província, suggerint als clients que escullin vins del territori. El consell també començarà a treballar en un uns nous premis que s’entregaran durant el sopar anual de l’AEHT a la millor carta de vins de la província. També es donarà continuïtat a una acció que ja s’havia iniciat anteriorment: la inclusió d’un espai fix a la revista A La Carta de l’AEHT que parlarà, en cada número, sobre cada una de les denominacions d'origen.

Amb totes aquestes actuacions i d’altres que aniran definint, el Consell del Vi pretén aportar identitat de marca a la província amb més denominacions d’origen de l’Estat espanyol.

20240221_104930-1-2048x1536.jpg

Publicitat