Informatiu cap de Setmana 02-12-2023

El passat divendres va tenir lloc la presentació de la nova Associació d’Hostaleria del Priorat. L’associació, que té al xef del Restaurant Quatre Molins de Cornudella, Rafel Muria, com a president, neix de la necessitat de formar una associació d’hostaleria que donés resposta a les necessitats específiques de les empreses del sector que treballen i que, cada cop més, s’instal·len a la comarca. Durant la presentació, Muria, va estar acompanyat per una gran part dels membres de la junta de l’Associació com són l’Hotel Mas d’En Bruno, l’Hotel Terra Dominicata, l’Hotel Hostal Sport, Ora Hotel Priorat, la Masia Braseria Mas Trucafort, El Palauet del Priorat i el Restaurant Brichs. 

El nou president de l’AEH Priorat va afrimar que “No podem començar de millor manera aquesta nova etapa que amb una junta puntera formada per allotjaments de prestigi i de referència que posicionen, encara més, el Priorat al mapa i el converteixen en un destí de referència per al turisme enogastronòmic de qualitat arreu del món”.

Així doncs, els principals objectius de l’associació són oferir formació per augmentar el personal qualificat a la comarca, promocionar als associats a través d’eines com la Guia Gourmet i les jornades gastronòmiques o assessorar-los i representar-los per defensar els seus drets i inquietuds. Per altra banda, l’associació es planteja com a objectiu seguir incorporant nous socis per enfortir el sector i el territori.

El President de l’AEHT, Francesc Pintado, per la seva banda, va explicar que la nova associació “permetrà treballar els problemes propis de la comarca, posar en valor el seu producte de proximitat, la qualitat gastronòmica dels seus restaurants i l’exclusivitat dels seus establiments hotelers. El Priorat viu un moment daurat amb la construcció i obertura d'hotels de primera i amb un restaurant referent amb Estrella Michelin que reflecteix l’alt nivell de la restauració a la comarca”.

L’acte va finalitzar amb l’entrega de la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a l’alcaldessa de Cornudella, Meritxell Cardona, com a padrina de l’AEH Priorat, qui va fer públic el seu suport a la nova associació i va remarcar que “la nostra comarca és coneguda per la qualitat dels nostres vins i cal que l’oferta gastronòmica i d’hospedatge estigui a la mateixa alçada”.

aehpriorat.jpg

Publicitat