Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

Derrota del Falset Esportiu, que va caure per 1-3 davant del Mas Pellicer. Els falsetans no van ser rival i només van poder marcar el gol de l’honor a les acaballes del partit. Malgrat la derrota, el Falset es manté en la quarta posició a la classificació amb 16 punts. En la jornada del proper cap de setmana, els de la capital del Priorat visiten el camp del Riudoms, diumenge a les 16h.

El Porrera per la seva banda va aconseguir l’empat en el partit de la Festa Major que l’enfrontava a la Selva. Marc Tarés va avançar els prioratins a la primera meitat. A la segona, la Selva va aconseguir empatar, però un gol a pròpia porteria va tornar a posar el Porrera per davant en el marcador. Al 61’ els del Baix Camp empataven altra vegada i establien el que ja seria el 2-2 definitiu. Així doncs, un punt per cadascú, que deixa al Porrera dotzè a la classificació amb 8. Aquest dissabte a les 18h, el Porrera visita el camp de l’Hospitalet de l’Infant.

I derrota, també, per als juvenils del Falset Esportiu. Els nois de la capital del Priorat van caure per 2 a 0 al camp del Base de l’Hospitalet. Això fa que caiguin fins a la tercera posició de la classificació, on tenen 12 punts, els mateixos que l’Alcover i, precisament, el Base l’Hospitalet. Aquest cap de setmana, els juvenils reben la Unió Astorga dissabte a les 12h al Nou Domènech Aragonès.

Els Guiamets i el Masroig es classifiquen per la propera ronda de la Copa Tarragona

Els dos equips prioratins de Segona Catalana es van classificar per la següent fase de la copa Tarragona després de superar els seus rivals, que juguen una categoria per sobre. El primer en fer-ho va ser el Masroig que va superar el Tivissa per 5 a 3. Tot i que van començar perdent, els masroijans van ser capaços de capgirar el marcador gràcies als gols de Xavier Carrascosa (2), Àlex Cabré, Bernat Fernández i Daniel Caballero.

Els Guiamets i el Capçanes s’enfrontaven en el derbi prioratí de la copa. Els guiametans van haver re remuntar un partit que s’havia posat molt difícil i que perdien per 2 a 5. Tot i això, en els darrers 5 minuts del matx, els guiametans van ser capaços de reaccionar i van aconseguir capgirar el marcador. Al final, resultat de 6 a 5 que classifica els Guiamets per la propera ronda.

Els golejadors dels Guiamets van ser Aleix Martí (3), Ernest Rosell (2) i Oscar López. Pel Capçanes van anotar Pere Avante i Marc Llagostera, amb dues dianes cadascun, i Aleix Pena.

I aquest cap de setmana torna la lliga. A Primera Catalana, el Capçanes buscarà la primera victòria de la temporada a la pista del CIPTE Alcanar, dissabte a les 17h. El Priorat Nord, per la seva banda, se les veurà contra l’Inter la Selva. El partit serà dissabte a les 19h al poliesportiu de Cornudella. A segona, el Masroig visitarà diumenge a les 12h la pista del Riba-roja, mentre que els Guiamets jugarà a les 19h a Riudecols.

Finalment, en futbol sala femení, el Capçanes va classificar-se per la propera ronda de la copa Tarragona després de golejar per 0-6 al Vila-rodona. Les capçanenques van muntar una festa en la que van marcar Elleana Prichard, Mariona Barceló i Lin Clua amb dos gols cadascuna. L’Alforja- Priorat Nord, en canvi, va caure per 0-2 davant del Laguna i s’acomiada de la copa.

Aquest cap de setmana, tambe torna la lliga per als equips femenins. Les del nord del Priorat i el Baix Camp visiten el Vila-rodona dissabte a les 17h mentre que les capçanenques jugaran a la pista del Golmés a les 19:30h.

Resultats esportius dels equips de futbol i futbol sala prioratins

- Falset Esportiu 1-3 Mas Pellicer

- Porrera, UE 2-2 La Selva del Camp

- Base l'Hospitalet 2-0 Falset (juvenil)

- Masroig Futsal 5-3 Tivissa

- Els Guiamets 6-5 Capçanes

- Vila-rodona 0-6 Capçanes (femení)

- Alforja- Priorat Nord (femení) 0-2 Laguna

football-ball-sport-soccer-50713.jpeg

Publicitat