Informatiu cap de Setmana 02-12-2023

El Molar va celebrar el passat diumenge l’acte de proclamació del pubillatge del municipi. L’alcalde, Pere Pellejà, explica en declaracions a Ràdio Falset que “l’elecció del pubillatge del Molar es feia fa molt anys però enguany és la primera vegada que l’hereu i la pubilla es proclamen de forma oficial i institucional”.

Segons l’alcalde, era un objectiu del consistori recuperar la tradició del pubillatge al Molar ja que “és una forma d’implicar el jovent del poble en aquest tipus d’actes socioculturals i tradicionals de Catalunya i fer que, d’aquesta manera, comparteixin els valors del nostre país. A més, és una manera de representar el nostre poble pel territori”.

Així doncs, Paula Guzmán i Joel Sentís van ser escollits pubilla i hereu del Molar 2023 en un acte que va comptar amb la presència d’una representació del pubillatge territorial, entre els quals l'Hereu de Catalunya i la Pubilla de les Comarques Tarragonines. Durant l’acte també va tenir lloc una cercavila amb músics locals i els capgrossos del poble recentment recuperats.

Guzmán i Sentís s’estrenaran en el seu paper de pubilla I hereu del Molar en l’acte de proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Catalunya que se celebrarà a Falset el cap de setmana del 18 i 19 de novembre.

pubillatgemolar

Publicitat