Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

La Denominació d’Origen Montsant viatja fins a la Xina per participar en ProWine Shanghai, que se celebra entre dimecres i divendres d’aquesta setmana, després que a principis d’aquest any, el país hagi relaxat les mesures de quarantena per als viatgers estrangers.

La fira torna així a obrir les portes del Shanghai New International Expo Center als expositors internacionals per primera vegada després de la crisi sanitària de la Covid, i celebra el seu 10è aniversari posicionant-se com a fira imprescindible en el calendari del sector.  

La DO Montsant comptarà amb un estand propi dins l’illa de PRODECA, on es podran conèixer de primera mà els projectes de la DO Montsant així com els vins dels diferents cellers participants.

A més, la DO Montsant organitza també una masterclass centrada en les seves varietats històriques, garnatxes i carinyenes. Serà el dijous dia 9 i estarà conduïda per Sam Chen, un dels ambaixadors amb qui la DO Montsant compta a la Xina i amb qui col·labora habitualment en la realització de tatos i masterclass en el país.

Foto: DO Montsant

domshanghai.jpg

Publicitat