Informatiu cap de Setmana 15-06-2024

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset ha presentat les activitats pervistes per aquest mes de novembre, que giren al voltant de l’art. Sense anar més lluny, de l’1 al 15 de novembre es podrà veure l’exposició Parlem Picasso, en commemoració del cinquantè aniversari de la mort de l’artista malagueny. Al voltant de la figura del pintor també gira l’espectacle de teatre d’objectes i titelles Picasso, la mirada, de la companyia Pengim Penjam, que tindrà lloc el proper dia 10 a les 18h.

Com dèiem, l’art és la temàtica sobre la qual versen les activitats de la Biblioteca d’aquest novembre. En aquest sentit, aquest divendres a les 19h, Montse Pelejà oferirà la xerrada “Jo t’explico i tu viatges, xerrades per conèixer el món de l’art”, que ens aproparà al famós quadre de Velázquez, Las Meninas. En canvi, el dia 25 a les 12h Albert Gavaldà parlarà sobre l’art de la pedra seca. També l’Hora del conte d’aquest mes comptarà amb un taller d’art. Cal inscripció prèvia.

En l’àmbit literari, el club de lectura parlarà de No-res, de Janne Teller. Una novel·la que narra la crua història d’uns adolescents que s’hauran d’enfrontar prematurament a les grans preguntes de la vida. Tot I que quan va ser publicada l’obra va ser censurada per la seva duresa, el llibre de Teller ha estat reconegut com el millor llibre 2001 del Ministeri de Cultura danès i el millor llibre del 2010 pel diari alemany Die Zeit. També va rebre el Premi LibbyLit 2008 a la millor novel∙la de l’àmbit francòfon.

Així mateix, el divendres 24 tindrà lloc la presentació d’Amor sense món, la nova novel·la de Miquel Esteve. En aquesta ocasió, de l’autor de Móra la Nova ens narra la tumultuosa història d’amor entre Martin Heidegger i Hannah Arendt.

Finalment, aquest dijous 2 de novembre a les 19h, l’educadora sexual Núria Sorribes oferirà la xerrada “Educació sexual des de casa”, en què s’abordaran qüestions sobre com parlar de sexualitat amb els nostres fills I filles o quan és el millor moment per fer-ho.

398030694_18004179818294273_535857882649979526_n.jpg

Publicitat