Butlletí informatiu 29-11-2023

La Denominació d’Origen Montsant continua amb l’activitat internacional aquesta setmana. Després d’haver rebut un grup d’importadors i periodistes dels EUA el passat cap de setmana, la DO rep aquest dissabte un grup de professionals del Regne Unit. Fins al dimarts 31 d’octubre, recorreran el teritori per conèixer sobre el terreny com és i com es treballa a la DO Montsant.

La visita arrenca el diumenge 29 amb un seminari introductori, per continuar després amb visites al territori per conèixer les diferents zones de producció i la diversitat de sòls, a més d’aprofundir en els projectes en què està treballant la DO, com són el projecte de zonificació o la caracterització de les seves varietats més representatives, garnatxes i carinyenes, a través de tastos sobre el terreny.  

Dilluns serà el torn perquè els professionals tastin més a fons en un showroom on 12 cellers els presentaran els seus vins i els explicaran els seus projectes per tal que els visitants puguin fer-se una completa composició de la zona. A més del showroom, on cada celler podrà mantenir contactes privats amb els visitants, dimarts, els professionals visitaran també les instal·lacions d’alguns dels cellers.

*Imatge de la trobada de la setmana passada amb professionals dels Estats Units. Autor: DO Montsant.

dom usa

 

Publicitat