Butlletí informatiu 29-11-2023

Les coordinacions territorials de Joventut del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre han organitzat aquest dijous a Falset una jornada de treball sobre cultura juvenil, a fi de crear una xarxa entre municipis i intercanviar recursos i projectes que es puguin aplicar a les polítiques locals de joventut.

Sota el títol Joves en viu- Networking juvenil, la jornada tenia per objectiu posar en comú i donar a conèixer recursos i projectes sobre cultura juvenil al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre i crear sinergies entre projectes i equipaments.

En aquest sentit, la coordinadora territorial de Joventut al Camp de Tarragona, Carmina Blay, explicava en declaracions a Ràdio Falset que “es vol crear una xarxa entre municipis per compartir recursos, equipaments i experiències a nivell cultural i musical”.

L’acte d’aquest dijous ha comptat amb la presentació dels projectes supramunicipals, liderats per la Diputació de Tarragona, Cases de la Música i Festivals Terres de l’Ebre. Així mateix, en una segona part, ha tingut lloc un Networking de recursos municipals amb la presentació de diversos projectes d’art, mostres de fotografia, festivals de música, etc.

Des de l’organització de la jornada es mostraven molt satisfets amb l’acollida que ha tingut ja que s’hi han inscrit fins a 36 professionals de joventut o de cultura de l’àmbit municipal i comarcal de la demarcació de Tarragona i agents socials que treballen en l’àmbit de la joventut, a banda dels representants polítics. “Pensem que ha valgut molt la pena perquè realment hi ha un interés i esperem que a partir d’aquí puguin nèixer nous projectes del territori i per al territori”, destacava Blay.

L'acte va acabar amb l'actuació del grup falsetà Primera Cita, un clar exemple d'aquest contingut musical i cultural que hi ha al territori.

jovesenviu

Publicitat