Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

La CUP insisteix en què aquest 23 de juliol són el vot útil a la demarcació de Tarragona. Des dels Guiamets, el candidat al Congrés per Tarragona, Edgar Fernàndez, Fernàndez ha insistit en el fet que el vot de la CUP és un "vot ecologista” i ha advertit que "tan perillós és el negacionisme de l'extrema dreta i la dreta extrema, com el model de país imposat per Junts, ERC i PSC" que els acusa de "trinxar el territori, assecar rius i fer projectes insostenibles”, en referència al riu Siurana i al macroprojecte del Hard Rock.

Fernàndez també ha assegurat que el vot a la CUP és el "més útil perquè cal reactivar l'agenda independentista" i qualifica la legislatura de "totalment perduda i submisa per part d'ERC" als quals ha acusat de "vendre's el país, regalar la seva força i vulnerar la sobirania del Parlament de Catalunya”.

El cupaire  ha remarcat que el vot de la CUP és l'únic "nítidament i desacomplexadament antifeixista". En aquest sentit, ha dit que "no ens poden vendre que el govern del PSOE i PODEMOS hagi estat d'esquerres, perquè les esquerres no envien bombes per aturar guerres o no ignoren les massacres a les fronteres”.

Finalment, des del poble natal de la militant antifeixista Neus Català, Fernàndez ha dit que “venen maldades i no només caldrà seguir lluitant per la memòria històrica, sinó evitar que la història es repeteixi”.

edgarmiquel

Publicitat