Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

Els detectius Johnson & Johnson, de l’autor falsetà Fede Cortés, desembarquen avui a Barcelona per participar a la BCNegra, el certamen literari de novel·la negra de Barcelona, que enguany arriba a la sisena edició. Ho fan de la mà d’un recull de relats, sota el títol Un riu de crims, en el que es publica un dels casos d’aquests germans detectius. Per a l’escriptor falsetà Fede Cortés col·lar-se a BCNegra suposa donar-se a conèixer dins un món al que és molt difícil accedir.

Fede Cortés

El relat inclòs a Un riu de crims és “Diumenge negre o el senyor de les mosques”. El propi Cortés ens en fa cinc cèntims.

Fede Cortés

El recull de relats Un riu de crims es presentarà avui a les 4 de la tarda al Palau de la Virreina de Barcelona. La presentació oficial serà, però, durant la segona Torbada de Gènere Negre del Matarranya, que tindrà lloc el proper 12 de febrer a Vall-de-roures. A partir d’aquest moment es podrà adquirir a les llibreries. Apuntem finalment que també està previst que aquest recull de relats es presenti a Falset, coincidint amb la Fira del Vi.

Publicitat