Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

Junts per Falset va celebrar ahir al vespre l’acte de presentació de la seva candidatura a les eleccions municipals del proper 28 de maig. El cap de llista, Roger Batllevell, va exposar algunes de les línies mestres del seu programa electoral i va deixar clar que “cal que l’Ajuntament se centri més en les necessitats de les persones”.

Batllevell va destacar que per Junts l’edifici de la Falbar s’ha de convertir “en el cau de les associacions, el lloc on hi tingui espai tot el teixit associatiu del municipi”. En aquest sentit, també va afegir que creuen que l’edifici és el lloc indicat per ubicar-hi una sala polivalent.

El candidat de Junts per Falset també va incidir en qüestions com l’aprofitament de les aigües freàtiques i pluvials o l’habitatge i va destacar que cal que a Falset hi hagi desfribril·ladors que estiguin a l’abast de la població per si hi ha alguna emergència.

Per altra banda, el número 2 de la llista, Jordi Valero, va explicar els motius pels quals ha decidit concórrer a la candidatura de Junts i va criticar que determinades candidatures amaguen les sigles dels partits que hi ha al darrera.

Finalment, també va intervenir el portaveu d’Agricultura al Parlament i diputat de Junts, Salvador Vergés, que va exposar les principals propostes de la formació referents a la pagesia. Vergés va explicar que “el que necessita la pagesia catalana és menys burocràcia, més diners i una mica de prestigi”. En aquest sentit, va destacar que els juntaires han impulsat al Parlament la Taula per a la desburocratització de la pagesia.

Vergés també va destcar que “sovint el Priorat és una comarca oblidada” per les institucions i va carregar contra la visió urbanita que existeix sobre la pagesia.

Finalment, va posar èmfasi en la qëstió nacional i va destacar que “Junts és l’únic partit que queda defensant el mandat de l’1 d’octubre”.

actejuntsperfalset

Publicitat