Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

El candidat de Reagrupament a les properes eleccions autonòmiques, Joan Carretero, va defensar, aquest cap de setmana a Falset, la necessitat d’un estat independent per tal de sortir de la crisi econòmica i millorar el benestar de tots els catalans. El que va ser conseller de Governació durant el primer tripartit creu que l’única via per aconseguir-ho és que una majoria al parlament proclami la independència de Catalunya. Respecte a altres opcions independents, una diversitat que segons Carretero no té perquè ser negativa, el procediment per arribar a l’estat propi diferencia Reagrupament d’altres partits

Joan Carretero

Carretero, acompanyat de Ferran Pujol, candidat a la demarcació de Tarragona, va incidir en la qüestió econòmica. El president de Reagrupament va dir que Catalunya no pot seguir aguantant haver d’enviar un 10% de la seva riquesa a Espanya. Segons Carretero, l’estat propi serà més ric i permetrà gestionar millor els diners dels catalans. Per a ell, altres opcions, com el concert econòmic que proposa Convergència i Unió, són un engany.

Joan Carretero

Carretero va demanar als assistents a l’acte que no s’abstinguin de votar en les properes eleccions, uns comicis en els que aspira a obtenir representació parlamentària.

Publicitat