Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

Finalment, el Consell Comarcal del Priorat no tirarà endavant la casa d’oficis per formar joves en situació d’atur, d’entre 16 i 25 anys, com a agents de desenvolupament turístic. La iniciativa, similar als passats tallers d’ocupació, i que pretenia formar 10 joves durant 6 mesos per posar-los a treballar en pràctiques durant 6 mesos més, no ha trobat candidats que responguessin al perfil que se sol·licitava. Escoltem el vicepresident del Consell Comarcal, Joan Carles Garcia.

Joan Carles Garcia

L’opció de formar aquesta desena de joves agents de desenvolupament turístic responia a la voluntat de diverses institucions, com el propi consell, l’ajuntament de Falset i PIMEC, de cobrir una necessitat creixent al Priorat. No obstant, aquesta iniciativa quedarà únicament en un projecte ja que l’ens comarcal considera que tirar-ho endavant amb pocs alumnes pot suposar malbaratar diners.

Joan Carles Garcia

Des del Consell Comarcal creuen que la situació que planteja haver frenat una iniciativa d’aquest tipus, per causes com el baix nombre candidats i de nivell, dóna peu a la reflexió.

Publicitat