Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

El departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adjudicat la nova fase de construcció de cunetes formigonades a la carretera T-702, entre la Venta del Pubill i la Vilella Baixa. Es tracta d’un tram de 21 quilòmetres en el que es preveu la formació de cunetes d’entre 1 metre i 1,5 metres. La formació d’aquestes cunetes transitables, suposen un eixamplament de la carretera i faciliten l’encreuament dels vehicles, sense moviments de terres que poden produir un impacte mediambiental.

Les obres també connectaran les xarxes de drenatge existents i els col·lectors que es troben sota les cunetes. També es milloraran els accessos a la carretera que creuin amb la nova cuneta mitjançant la formació de guals.

Les obres, que s’iniciaran durant el primer semestre de l’any vinent, costaran 566.000 euros i estaran enllestides en un període de 6 mesos.

D’altra banda, estan adjudicades les obres d’una fase de construcció de cunetes transitables corresponent a les carreteres T-713 i T-702, entre Margalef i la Vilella Baixa. Aquests treballs tenen un pressupost de 700.000 euros i començaran pròximament.

Publicitat