Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

Aquesta setmana s’han presentat les llistes definitives de les candidatures que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig. Unes llistes, que compten amb diversos prioratins a les seves files.

Sense anar més lluny, l’alcalde de Falset, Carlos Brull, és un dels integrants de la llista d’Esquerra Republicana a la demarcació de Tarragona. Concretament, Brull, ocupa el lloc número 6 de la llista dels republicans, que en els passades eleccions van aconseguir 5 dels 18 diputats que s’escullen a Tarragona. En aquesta ocasió, la llitsa d’ERC a Tarragona està encapçalada per la vallenca Raquel Sans.

També a la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya hi trobem representació priroratina. És el cas del regidor de Falset pot Més, Jaume Capdevila, que és el tercer suplent de la candidatura del PSC. La cap de llista dels socialistes a Tarragona és l’actual diputada Rosa Maria Ibarra.

A la candidatura de Junts, l’alcaldessa del Masroig, Tere Guerola, i el regidor falsetà Roger Batllevell figuren com a suplents d’una llista que encapçala l’ebrenca Mònica Sales.

És la CUP, però, la que incopora més prioratins a la seva llista. Concretament, l’alcalde de la Torre de Fontaubella, Albert Sabaté, és el número deu de la candidatura dels cupaires, mentre que el regidor dels Guiamets, Jordi Sales, és el número 14. L’activista Roser Vernet tanca la llista en el número 18. El cap de llista del cupaires a la demarcació és el geògraf i professor de la URV Sergi Saladié, mentre que la tarragonina Laia Estrada és la cap de lllista per Barcelona.

Finalment, també hi ha presència prioratina a la candidatura de Convergents, que només es presenta a la demarcació de Tarragona. Clara Feloaga, dels Guiamets, és la número 14 d’aquesta llista que tanca l’exconseller de justícia de la Generalitat, Germà Gordó.

logo-horitzontal-fons-color.png

Publicitat