Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

Junts per Catalunya va congregar una vintena de càrrecs electes del Priorat en una jornada d’estratègia municipal celebrada a Cornudella. En la sessió de treball, els electes van lamentar la manca de sensibilitat del Govern respecte els municipis més petits i van reclamar una major inversió per a combatre el despoblament. Els càrrecs de Junts feien referència a més inversions en infraestructures que donen accés a serveis, com la C-242, la T-702, la N-420 i la R-15; inversions per a la rehabilitació i adequació d’habitatges i inversions en serveis d’atenció i d’acompanyament a la gent gran.

Els alcaldes i regidors també van mostrar-se especialment crítics amb la gestió de la sequera i amb la manca de suport als municipis per part del Govern i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Aquest jornada de treball forma part d’una sèrie de 43 sessions estratègiques planificades, amb l’objectiu de coordinar l’acció política dels càrrecs electes i abordar els reptes més importants del país, abordant les necessitats tant generals del Priorat com específiques de cada municipi. Durant les jornades s’estableixen mecanismes de coordinació entre les diferents institucions per impulsar iniciatives polítiques que responguin a aquestes prioritats.

A la reunió hi van participar una vintena de càrrecs electes de municipis de la comarca del Priorat. La jornada va comptar també amb la presència del responsable de política municipal, David Saldoni; la senadora Teresa Pallarès; el diputat al Parlament i president de vegueria Quim Calatayud; l’alcaldessa i presidenta comarcal, Meritxell Cardona i el diputat a la diputació de Tarragona José Rodriguez.

image.png

Publicitat