Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

Benvinguts al butlletí informatiu de Ràdio Falset

Que la meitat de la població està influenciada per la gastronomia i el vi a l'hora de triar la seva destinació, que les recomanacions dels amics són les que més pesen i que cal complementar, entre altres, l'oferta familiar, són algunes de les conclusions de l'estudi sobre l'enoturisme que va presentar ahir l'associació País del Vi.

Sobre quin és l'estat de l'enoturisme a les comarques de Tarragona, Lluís Pujol, gerent de l'associació, afirmava que està mal equilibrat, tot i que la zona Priorat i Montsant és de les més ben treballades.

Lluís Pujol

 

L'associació País del Vi està formada per les Cambres de Comerç de Reus, Valls i Tortosa, i les denominacions d'origen Montsant, Priorat, Conca de Barbera, Terra Alta i Tarragona. El treball conjunt entre tots aquests ens, treball que gestiona País del Vi, és, per Lluís Pujol, millor per tirar endavant les diferents iniciatives, sense que això vulgui dir homogeneïtzar l'oferta.

Lluís Pujol

 

L'associació País del Vi té l'oficina tècnica al Parc Tecnològic de Turisme i Oci de la Rovira i Virgili i un dels seus projectes més immediats és la creació d'una pàgina web.

I com cada dimarts obrim plana esportiva.

El Falset no va poder treure's l'espina del dolorós 7 a 0 de la setmana passada. Va perdre a casa, al Nou Domènech Aragonès, contra L'Hospitalet de l'Infant, per 1 gol a 2. El Falset, que no es juga gairebé res, va descomptant jornades per arribar a final de temporada. El que ja hi ha posat punt final és la Unió Esportiva Porrera, que va acomiadar-se a casa contra el Montroig amb un 2 a 2. El Porrerans han acabat la temporada en la penúltima posició de la tercera territorial.

També es va disputar aquest cap de setmana la copa Viterania que enfrontava els veterans del Falset Esportiu amb el del Benissanet. Els de la Ribera d'Ebre es van emportar el trofeu a la tanda de penals, després que el partit acabés amb empatat a 2.

En futbol sala, derrota dels dos equips prioratins. A la preferent catalana, el Pradell cau a Móra d'Ebre per 5 gols a 4 i ja porta cinc partits seguits sense guanyar. Per la seva part, en el play-off d'ascens a primera divisió, el Cabacés compta els partits jugats per derrotes. Aquest cop al camp del Rapitenc per 6 gols a 0.

Tanquem aquest bloc felicitant l'equip infantil del Falset que s'ha proclamat matemàticament campió de la segona divisió provincial. Felicitats, doncs.

I fins aquí el butlletí informatiu d'avui. Com sempre, gràcies per la vostra atenció.

Publicitat