Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

Comencem amb futbol, a la segona territorial, on el Falset va tornar a perdre, aquest cop per 1 gol a 2 contra el Sant Pere i Sant Pau. La derrota és la primera de l’equip falsetà al Nou Domènech Aragonès en el que portem de temporada. Tot i que l’equip de la capital s’allunya dels llocs capdavanters es manté a la zona tranquil·la de la classificació amb 16 punts. Una categoria per sota, el Porrera també va patir la primera derrota al seu camp d’esports. El resultat, idèntic al del Falset. En aquest cas, però, l’1 a 2 va ser contra la Pobla de Mafumet B. Amb aquesta derrota, el Porrera va desaprofitar una bona ocasió per pujar llocs a la taula classificatòria.

Anem al futbol sala, a la preferent catalana, on el Pradell és l’únic equip de la comarca que va puntuar. De fet, l’empat al camp del Móra d’Ebre suposa el primer punt dels de Pradell en tota la temporada. El 4 a 4 final, amb el penúltim classificat, manté però l’equip prioratí tancant la classificació

Dues categories per sota, el Capçanes va perdre el liderat davant del seu rival, els Muntells, després de perdre per 3 gols a 2. L’altre equip de la comarca a la segona divisió, el Poboleda, va descansar i segueix com a últim classificat.

Publicitat