Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

El Departament d’Agricultura ha invertit més d’1,5 milions d’euros en la millora de camins al Priorat des del 2007, entre actuacions acabades i en execució. Són obres que pretenen recuperar aquestes infraestructures viàries rurals a fi de garantir una bona prestació de serveis als municipis de la comarca, millorant-ne la senyalització, el ferm o les cunetes, entre altres. En aquest sentit, el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, que va comprovar aquesta setmana, in situ, l’estat de diversos camins de Capçanes i la Torre, valorava la importància d’aquestes actuacions.

Xavier Sabaté

El delegat del Govern va aprofitar l’estada al Priorat per visitar la Cooperativa del Masroig, que va definir com a innovadora. Xavier Sabaté va destacar que iniciatives com la promoció que fa el celler a l’àmbit metropolità de Barcelona, com la d’avui per Sant Martí, en la que presenta el seu vi jove, són molt importants per donar a conèixer els productes del territori.

Xavier Sabaté

Apuntem finalment que la promoció del vi jove del Masroig d’avui a Barcelona es repeteix demà, en aquest cas, però, a Tarragona.

Publicitat