Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

Benvinguts al butlletí informatiu de Ràdio Falset.

L'Ajuntament de Cornudella de Montsant ha començat les obres per convertir l'esplanada que hi ha darrere del Celler Cooperatiu en un aparcament per a vehicles. Aquest espai, situat a escassos metres de la carretera, ja fa temps que s'utilitza per deixar-hi els cotxes de forma "no oficial".

Trobar aparcament dins del nucli urbà de Cornudella és cada cop més difícil, encara que hi visquin menys d'un miler de persones. Això es deu a l'increment de la població i per les característiques dels carrers, la majoria estrets i sense prou espai per aparcar els vehicles sense entorpir el pas. A més, s'estan construint dos edificis d'habitatges prop de la cooperativa, i per tant, l'aparcament també donarà servei a aquests nous veïns.

El nou aparcament es formigonarà i asfaltarà, es marcaran línies d'aparcament a terra i s'hi col·locaran arbres i punts de llum.

Més coses. La presidenta de la Unió de Comerciants de Gandesa, Pepita Clua, considera que la construcció de la variant de la N-420 afectarà negativament l'activitat comercial de la ciutat, tot i que també admet que és necessària per evitar que el trànsit de vehicles pesants col·lapsi la circulació per l'interior de la ciutat.

La variant de Gandesa no té encara calendari previst per les obres i és només un projecte. Però Clua, és partidària de fer ja accions promocionals necessàries per intentar amortiguar els efectes que podria tenir aquesta obra, amb la instal·lació de rètols i senyals informatives perquè "la gent entri a Gandesa".

I en futbol, el Falset Esportiu ha recuperat un lloc en la classficació situant-segon després d'haver derrotat el despertaferro per tres a dos, amb gols de Kiko Font i Toni Ariza. L'equip falsetà compta ara amb 50 punts.

De moment això és tot. Gràcies per la seva atenció.

Publicitat