Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

Benvinguts al butlletí de Ràdio Falset.

Tècnics en desactivació d´explosius de la Guàrdia Civil de Tarragona han destruït aquest cap de setmana artefactos de la guerra civil. Com per exemple, un projectil d´aviació que van trobar al mar uns pescadors, una granada de mà que fou trobada a una finca de Valls mentre el seu propietari realitzava tasques agrícoles així com, un projectil d´artilleria trobat a Móra d´Ebre. Tots tres artefactes van ser destruits de forma controlada i sense incidents, a pedreres properes al lloc de les troballes.

Les comarques del Matarranya, a Terol i de la Terra Alta consideren prioritari per als seus interessos que l'autovia revindicades agents socials i econòmics i diferents administracions públiques entre El Burgo de Ebro i Les Ventes de Valdealgorfa es perllongui després cap al mar, passant per Vall-de-roures i no per qualsevol altra alternativa possible que es baralla, com ara per Gandesa o Morella (els Ports). Representants d'aquestes comarques, reunits a Vall-de-roures, consideren que amb aquesta opció la seua sortida al mar seria més accessible per a ambdós territoris. Un altre acord assolit és l'adhesió del matarranya i la Terra Alta al gran acte institucional que va convocar el Consell Comarcal del Baix Aragó, diumenge a Alcanyís per reclamar el desdoblament de la carretera N-232 entre El Burgo d'Ebre i Les Ventes de Valdealgorfa.

I acabem amb una nova proposta per anar a la neu. L'entitat Amigues del Cafè organitza una esquiada pel diumenge 7 de març a Arinsal, Andorra. La sortida té un preu de 36 euros que inclou el viatge, el forfait i una classe d'esquí. El lloguer de material d'esquí que és opcional val 9 euros. Per a inscriure's a aquesta nova esquiada, poden fer-ho al matí a l'Oficina de Joventur del Consell Comarcal del Priorat, o al Telecentre a la tarda.

I per ara això és tot el que els podem oferir. Gràcies per la seva atenció.

Publicitat