Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

Benvinguts al butlletí informatiu de Ràdio Falset, que avui dediquem íntegrament a repassar les activitats previstes per aquests pròxims dies. Activitats quasi totes elles pensades per als més menuts. De tota manera, en l'agenda que els presentem a continuació, trobaran propostes per a totes les edats.

Comencem a Falset, on demà al vespre, al pavelló poliesportiu s'hi celebra al tradicional ball de quintos i quintes. Una cita anual amb la que se celebra la majoria d'edat d'alguns dels joves del poble.

I per demà passat, dia de Sant Esteve, al teatre l'Artesana s'hi farà un recital poètic de Josep Maria de Segarra. El Grup del casal Capçanenc, la Coral de Falset, el quartet de Flautes travesseres de l'escola de música de Falset i la Coral de Marçà, presenten "Poema de Nadal". La cita és a les 7 del vespre.

I també el dia 26, a partir de les 12 de la nit, a la Sala Euterpe de Bellmunt del Priorat tindrà lloc un concert en el qual actuaràn tres formacions musicals d'estils diferents. El grup folk de Reus Trencasons, el grup Seres, que interpretarà temes pop-rock, i el tarragoní La Ràbia Acústica oferirà una barreja de música brit-pop-folk-fusion.

Aquests concerts s'emmarquen en la festa d'hivern de Bellmunt que s'allarga fins dissabte. Aquest mateix dia, a les set de la tarda, l'Orquestra Musicalia oferirà un concert, i a dos quarts de dotze dela nit, amenitzarà el ball de nit. I ja diumenge, serà l'Orquestra Junior's que actuarà a dos quarts de set de la tarda, i dos quarts de dotze de la nit. L'últim acte previst per la festa de Bellmunt és l'espectacle infantil que se celebrarà dilluns, a les sis de la tarda a l'Euterpe.

Móra d'Ebre també proposa altres coses per aquest cap de setmana. El teatre La Llanterna acollirà dissabte, a les deu de la nit, el concert de Nadal interpretat per la Jove Orquestra de Cambra de la Ribera d'Ebre sota la direcció de David Magrané.

I el diumenge, el mateix teatre La Llanterna serà també l'escenari d'un espectacle infantil anomenat Fantasticircus, i que serà l'acte inicial del Parc de Nadal d'aquesta localitat. L'acte es farà a les sis de la tarda.

L'altre Parc Infantil de Nadal que ens toca més de prop és el del Priorat, organitzat pel mateix consell comarcal, que obrirà les seves portes els dies 29 i 30 de desembre, entre les 4 i les vuit de la tarda. Els nens i nenes d'entre 2 i 14 anys podran participar en activitats molt variades que aniran des de maquillatge i tatoos, bitlles, tir amb arc i tirolina, fins al rocòdrom, tennis taula i taula de surf, entre moltes altres activitats. El preu de l'entrada és de 4 euros per nen i per dia, i a més, el parc comptarà amb un servei de guarderia per a infants majors de 2 anys.

Per cert, que el dia 30, el parc de nadal prioratí rebrà la visita del patge reial dels reis mags, entre dos quarts de sis i les set de la tarda, per recollir les cartes que els nens volen fer arribar als reis. Aquell mateix dia també es comptarà amb l'actuació d'un grup d'animació infantil.

Pel que fa a la Ribera d'Ebre, el Consell col·labora amb una desena de municipis de la comarca en l'organització d'activitats adreçades a infants i joves durant les festes nadalenques,que se celebraran del 22 de desembre de 2003 al 4 de gener de 2004 a la Ribera d'Ebre. Els ajuntaments que participen en aquest programa han pogut sol·licitar al Consell Comarcal la realització de fins a tres tallers lúdics i/o didàctics, d' entre aquestes temàtiques: treballs manuals, circuit d'habilitats, astronomia, maquillatge, jocs tradicionals amb material reciclat, musica i ball, jardineria i jocs del món. Entre les localitats que participen en aquest programa hi ha Garcia,

Benissanet, Móra d'Ebre, Miravet i Rasquera.

Per ara això és tot. Els desitgem que passin unes bones festes, i ens retrobem dilluns que ve.

Publicitat