Informatiu cap de Setmana 02-12-2023

Avui divendres, tenint en compte que acabem de començar un llarg cap de setmana , els volem proposar tot un seguit d'activitats i actes que se celebren durant aquests tres dies.

Per exemple, avui a Bellmunt del Priorat, a les sis de la tarda, es farà una projecció de fotografies antigues sobre les mines d'aquesta localitat. Es tracta d'instantànies d'entre els anys 1890 i 1970 sobre l'evolució del complex miner, així com de la vida quotidiana de les persones que hi treballaven.

Durant aquest pont també es pot optar per visitar algun dels pobles que organitzen un tast d'olis i vins, i visites guiades a Cellers i Cooperatives de la comarca. La Bisbal de Falset , Cabacés i la cooperativa Molí de la Mola ofereixen la possibilitat de tastar diferents tipus d'olis. A partir de dissabte, les cooperatives de Capçanes, Falset-Marçà i alguns cellers de Porrera, Gratallops o Scala Dei, entre d'altres, obren les seves portes per fer un tast dels seus vins.

El Masroig celebra el seu Ball de Quintos, el dissabte a dos quarts de dotze de la nitel seu ball de Quintos. El grup Duende es farà càrrec de posar-hi la música.

I ja al diumenge, des del portal dels Ferrers de Falset , en surt una excursió a dos quarts de nou del matí, fins a Sant Cristòfor per anar-hi a posar el pessebre. Però també es pot triar entre d'altres ofertes de sortides a la comarca. També es pot anar al Montsant pel grau de l'Escletxa. Una altra possibilitat és l'excursió a l'ermita de Sant Antoni, passant per la de Sant Bartomeu.

Facin el que facin durant aquests tres dies de pont, els desitgem que els disfrutin el màxim posible.

Publicitat