Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

L’Ajuntament i diverses entitats de Falset han organitzat diversos actes culturals per celebrar la Diada de Sant Jordi. Sense anar més lluny, la Biblioteca Salvador Estrem i Fa ha organitzat aquesta tarda, a partir de les 18:30h, una revetlla de Sant Jordi que comptarà amb la visita de l’Esparver, la nova figura del seguici popular falsetà que es va estrenar l’any passat.

Demà, 23 d’abril, la plaça de la Quartera es convertirà en l’epicentre del Sant Jordi a Falset amb la instal·lació de parades de llibres i roses. A més, a la tarda, tindrà lloc el càsting i el pintacares de Sant Jordi mentre que l’Associació de Dones oferirà una xocolatada per a tothom.

Així mateix, eln el marc de la setmana cultural de l’Associació de Dones la Quartera, el dimecres 24 d’abril a les 18h tindrà lloc la xerrada “La Salut mental femenina al llarg dels anys i el seu impacte social”, a càrrec de la psiquiatra infantil i juvenil Rocío Monge. Per altra banda, dijous se celebrarà un taller de skincare i maquillat a càrrec de la Sandra d’Estètica Sasa mentre que el divendres, Rosa Fosch oferirà una taller de pastissets.

Per la seva banda, el Centre d’Estudis Falsetans organitza la presentació del contre de Quim Miró “Una nena entre vint milions”, que explica la història de l’Alexandra, una nena que pateix progèria, una malaltia genètica minoritària. L’acte, que se celebra en el marc de les jornades Dies de ciència, tindrà lloc el divendres 26 d’abril al Castell de Falset- Museu Comarcal a partir de les 19h.

WhatsApp_Image_2024-04-22_at_12.12.04.jpeg

Publicitat