Informatiu cap de Setmana 20-07-2024

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset ha presentat el calendari d’activitats previstes per al mes de març. Les activitats ja van començar el passat dia 1 de març amb la presentació del llibre Lideratges Valents, de Xavier López, en què l’autor va conversar amb Rita Ossó, Remei Domènech i Rosa Maria Codines.

Aquesta setmana, hi ha prevista una nova trobada del club de lectura, que aquest mes tracta sobre Les calces al sol de Regina Rodríguez Sirvent, una novel·la alegre i vital, amb una arrencada a tot gas i un desenvolupament al mateix ritme, que parla sobre els canvis vitals que ens fan créixer.

Per commemorar el 8 de març, dia de la dona treballadora, i després de la lectura del manifest, la Biblioteca acollirà la projecció del capítol de la sèrie Inspiradores que tracta sobre la figura de Margarida de Prades. Produït per la Xarxa de televisions locals i TAC12, el capítol sobre aquesta reina, nascuda al Castell de Falset, repassa com el seu va ser el regnat més breu de tota la història de la Corona d’Aragó, només uns pocs mesos, i com, pressionada per parir un hereu que salvi in extremis la dinastia barcelonina, la seva és una vida atzarosa que arrenca com a nena fugitiva de la violència domèstica.

Per altra banda, el dissabte dia 9, tindrà lloc una trobada del club de lectura en francès, que en el seu cas, parlarà sobre Chanson Douce, de Leila Slimane. Per als dies 15 i 22 de març s’han organitzat noves sessions de l’Hora del Conte, i en el cas del dia 22, també tindrà lloc un taller de Pascua.

Finalment, la Biblioteca celebrarà el Dia mundial de la poesia el dia 21 de març amb una lectura de poemes oberta a tothom que hi vulgui participar.

429985676_18018408701294273_254574984747596337_n.jpg

Publicitat