Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

Aquest cap de setmana té lloc a Falset el festival Garbinada Pop i Vi. En la primera jornada, la del divendres 28, el pop-rock dels Islandia Nunca Quema, el tecno i l'italo-disco de Josep Xortó + The Congosound i Xarim Aresté, que torna a Falset presentant el seu darrer i exitós disc Ses estranyes amb la banda al complet, configuren la programació d'un esdeveniment que tindrà l'acompanyament dels vins i vermuts elaborats per la Cooperativa de Falset-Marçà i també la gastronomia amb la participació de diverses food-trucks i alguns restaurants de la població.

Dissabte, en canvi, passaran per l’escenari de la Garbinada Pop i VI Selva Nua i Carlota Flâneur, presentant els seus nous treballs. Aquestes dues formacions emergents liderades per dues dones seran l'avantsala del concert de Mishima (23 h), la banda de David Carabén que arribarà a Falset després de convertir-se en un grup de referència al nostre país amb les cançons del seu últim disc L'aigua clara i també amb una trajectòria de dues dècades.

A més d’aquests dos dies del Garbinada Pop i Vi, la programació continuarà a mitjan d’agost amb el Garbinada FM, amb els concerts el dia 12 de Buhos i Primera Cita i el 15 de La Cosina i The Tyets, un concert pel qual ja queden molt poques entrades que també es poden adquirir a www.codetickets.com

mishima2

Publicitat