Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) comença un nou període d'inscripcions per aprendre català. El dia 27 de març s'obre la inscripció del torn preferent, reservada als alumnes que han fet un curs els darrers 12 mesos, i els dies 28 i 29 de març hi haurà la general.

En aquesta inscripció, el CNL de l’Àrea de Reus organitza 47 cursos amb més de 1.100 places a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant entre els nivells A1 i C1, és a dir inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Els cursos començaran els dies 11 i 12 d’abril i s’allargaran fins al 20 i 26 de juny. Com és habitual, per tal de garantir l'atenció prioritària a les persones amb pocs o nuls coneixements del català, el que té més presència és el nivell bàsic, amb uns 800 cursos. Tant l'inicial com el bàsic continuen sent gratuïts per a tots els aprenents.

Actualment, durant el període d'acreditació de nivell, les persones interessades ja poden accedir a la plataforma d'inscripció per aportar un certificat oficial que acrediti la seva competència lingüística en català o sol·licitar fer una prova de col·locació.

En conjunt, l'oferta del segon trimestre del curs 2022-2023 té les modalitats presencials com a majoritària amb un 80 % del total dels cursos. A més, el CPNL manté l'opció de cursar modalitats en línia. Les inscripcions del CPNL es poden fer en línia a la plataforma d'inscripció o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya.

Captura de Pantalla 2023 03 22 a les 9.06.09

Publicitat