Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

El projecte Temps per a tu, temps per a mi!, inclòs en la política pública Temps per cures que promou el Departament  d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, va beneficiar 154 infants, de 6 a 14 anys, de tota la comarca del Priorat.


Aquest projecte, en  format de casal, es va distribuir en 4 municipis de la comarca (Cabacés, Marçà, el Masroig i Ulldemolins) durant els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2022  i va  comptar amb servei de transport públic perquè els infants es poguessin traslladar als casals assignats. El resultat del qüestionari de satisfacció a les famílies va ser molt positiu.

El 100% de les famílies que van participar en l’enquesta prendrien part, de nou, en una nova edició i van proposar, entre d’altres coses, ampliar el casal en altres períodes de l’any, com l’estiu o vacances de Setmana Santa, realitzar-los en altres municipis i ampliar l’edat dels infants participants a partir dels 3 anys.

Des de l’Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Priorat, un cop avaluat el projecte i analitzats els resultats obtinguts per part de les famílies i ajuntaments col·laboradors, valoren el programa com a pioner i exitós a la comarca .

TempsXcures

Publicitat