Informatiu cap de Setmana 25-06-2022

La Vilella Baixa celebra aquest cap de setmana una nova edició dels Cantons Creatius. Els Cantons Creatius són instal·lacions artístiques fetes pels veïns i veïnes del poble als carrers de la vila.

Ignasi Carsi, col·laborador d’aquesta iniciativa, explica que els Cantons Creatius “sorgeixen de la inquietud d’uns quants veïns que tenien la idea de decorar les façanes, els garatges o les entrades de les cases o qualsevol racó del poble amb el tema que a cadascú li vingués de gust”.

Enguany és el sisè any que s’organitzen el “Cantons Creatius”. Carsi destaca que no podrien celebrar-se sense la participació de bona part dels veïns i veïnes del poble: “Cada any hem tingut entre 20 i 25 racons diferents, la qual cosa vol dir que la gent del poble s’hi implica”.

Com a novetat, en l’edició d’enguany, es podrà gaudir de com es construeix un Cantó Creatiu, que es podrà veure al davant de l’escola i amb el que es vol donar a conèixer la tradicó cultural de la Vilella Baixa. A més, enguany, també hi haurà Cantons Creatius que es podran veure de dia i d’altres de nit.

Per altra banda, durant aquest cap de setmana, també hi haurà espai per als més petits, amb el que es coneix com a “Petits cantons creatius”. En aquest sentit, s’han organitzat un karaoke infantil i diversos contacontes pels carrers del poble. També s’ha organitzat un taller de fauna aquàtica al riu Montsant que tindrà lloc aquest diumenge.

A banda, al llarg d’aquest cap de setmana també tindrà lloc a la Vilella Baixa el recital de poesia Salvadó Vidal i diverses actuacions de música en directe.

cantons creatius

Publicitat