Informatiu cap de Setmana 25-06-2022

Els Guiamets de Futbol Sala seguirà un any més a Segona Catalana després que un dels requisits que marca la Federació Catalana de Futbol (FCF) per poder pujar és que els partits es disputin en un pavelló cobert. L’equip prioratí va aconseguir l’ascens de categoria després de guanyar la promoció d’ascens davant del Nàstic de Tarragona (5-4) ara fa dues setmanes.

El president del club, Josuè Barceló, explica en declaracions a Ràdio Falset que ells van crear el club per poder jugar al poble i aquesta mesura és injusta per als equips de pobles petits com els Guiamets, el Masroig o Capçanes. “Després de molt esforç durant la temporada per aconseguir l’ascens, la Federació ens ha dit que tenim que disposar d’un pavelló per poder optar a la plaça de Primera Divisió, cosa que per a un poble d’encara no 300 habitants com és Els Guiamets és del tot inviable”, afirma. “Des del club creiem que és una injustícia no només per nosaltres, sinó per la majoria d’equips de pobles contra els que juguem. Ens exclou i ens margina com a pobles petits que som i dels recursos que disposem”, declara el president.

Barceló també explica que la Federació els proposa anar a jugar a un altre poble que disposi de pavelló però des del club prioratí no contemplen aquesta posssibilitat. “Se’ns dona l’opció d’anar a jugar a qualsevol pavelló d’un altre poble. No obstant, no ens interessa perquè som el Guiamets i volem jugar als Guiamets, és el nostre camp. Per altra banda, també hem de tenir en compte que la nostra principal font d’ingressos, de la qual paguem els àrbitres i totes les despeses de la competició, és el bar que tenim al camp de futbol i no seria possible si anéssim a jugar fora”, destaca.

Els prioratins creuen que una possible solució al problema seria tenir disponible un pavelló per solventar les inclemències meteorològiques però que en el cas que fes bon temps tenir la possibilitat de jugar pista dels Guiamets.

futbolguiamets

Publicitat