Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

La Bibilioteca Salvador Estrem i Fa de Falset ha presentat la programació prevista per al mes d’abril. Sense anar més lluny, avui divendres té lloc la presentació del llibre de Maica Rafecas El setembre i la Nit, en col·laboració amb el Centre Quim Soler.

Així mateix, de cara a la setmana vinent, el dijous tindrà lloc una nova trobada del club de lectura per parlar del llibre Criatures extraordinàries de Tracy Chevalier i el divendres tindrem una nova ració de l’hora del conte i un taller.

El dia 20 hi haurà una xerrada sobre la diabetis a càrrec del doctor Josep Maria Hernández mentre que el dia 21 es presentarà el llibre de cuina de Josep Balaguer.

Per al dia 22, la biblioteca ha organitzat juntament amb Òmnium Priorat la revetlla de Sant Jordi amb una passejada literària pels carrers de Falset i el dia de la Diada, a la plaça de la Quartera, es farà el càsting de Sant Jordi.

La biblioteca acabarà l’abril amb la presentació, el dia 29, del llibre infantil la Natxi, la garnatxeta feliç de Jaume Roca i Montse Castro.

biblioabril2022

Publicitat