Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

L’Ajuntament de Cabacés i el CAP de Falset van presentar aquest dimarts al matí les rutes saludables de Cabacés. Aquests itineraris són rutes marcades en diferents municipis de tot Catalunya, de dificultat baixa-moderada, adaptades a totes les edats i condicions físiques, que s'han establert per aconseguir un augment de l'activitat física dels habitants del municipi. Aquestes rutes són un projecte emmarcat en el PAFES (Pla de l'Activitat Física i l'esport de Catalunya). I és poden trobar al web del Canal Salut, a part d'altres recomanacions per fer una vida saludable.

Cabacés és un dels tres municipis del Priorat que ha dissenyat el recorregut de dues rutes saludables: una curta d'un quilòmetre que transcorre per dins el nucli urbà, i una de llarga de dos quilòmetres i mig, que fa un passeig pels voltants del municipi, passant per l'Aubereda.

Dimarts al matí, Gerard Ezquerra, infermer del Cap Falset, va visitar Cabacés per a fer la caminada per la ruta saludable llarga, juntament amb els veïns i veïnes i els nens i nenes del Casal d'estiu i també explicar-los els beneficis de fer activitat física.

Foto: Ajuntament de Cabacés

rutasaludablecabaces

Publicitat