Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

Els Bombers de la Generalitat van localitzar aquest dilluns a la tarda el cos del jove de Prades desaparegut al pantà de Siurana el passat divendres 9 de juliol. Des del moment de l’avís de la desaparició fins a 56 dotacions terrestres, aèries i aquàtiques romanien fent tasques de recerca en aquest embassament arran la desaparició de l’home que s’hi banyava i no va retornar després de nedar fins una petita illa situada a 20 metres de la vora del pantà.

Un binomi del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic dels Bombers de la Generalitat va trobar el cos a una profunditat d’11 metres i a 30 metres de distància de la vora del pantà. La recerca es va accelerar en el moment que els Bombers van tenir accés a les càmeres de seguretat del recinte, cosa que va permetre circumscriure molt més el lloc de recerca.

La recerca es realitzava en un entorn de zero visibilitat, amb un fons amb gran relleu i caigudes de fins a 35 metres de fondària i amb gran abundància de vegetació aquàtica. La troballa del cos es va efectuaren un punt desplaçat a més de 10 metres d’allà on assenyalaven els testimonis.

E58LhYBXsAIc 89

Publicitat