Imprimeix

La Cartoixa d’Escaladei va iniciar fa uns dies les activitats d’estiu, en el marc de la campanya “Viu el Patrimoni”, que impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat.

La novetat d’aquest estiu és l’activitat “Darrera els passos dels cartoixans. Històries i llegendes”. Es tracta d’una activitat destinada a un públic familiar amb nens/es a partir de 6 anys, si bé la dinàmica i el contingut de l’activitat poden adaptar-se a les edats dels participants. La visita permet conèixer el patrimoni cultural de la que fou primera cartoixa de la península ibèrica d’una manera lúdica i intergeneracional. L’activitat té una durada d’uns 90 minuts, i l’entrada és gratuïta per als menors de 8 anys. Les dates programades son els dies 3, 17 i 31 de juliol; 14 i 28 d’agost; i 11 i 25 de setembre.

A la Cartoixa d’Escaladei, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural també hi ha programat per segon any consecutiu l’activitat “Reflexions d’un pare cartoixà al Montsant”, una visita teatralitzada que, en aquest cas, s’adreça exclusivament a un públic adult. La primera de les vuit sessions previstes es durà a terme el 22 de juliol, mentre que la darrera tindrà lloc el 9 de setembre.

Escaladei també acollirà, el 27 d’agost, un concert que du per títol “Una passejada espiritual per la Cartoixa d'Escaladei en mans de J. S. Bach”, a càrrec del grup Rebla’t, creat el 2011 amb la intenció de portar la música de cambra i simfònica a escenaris petits, i format per un nucli de músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, entre d’altres.

escaladeiactivitats

Vist: 1356