Informatiu cap de Setmana 25-09-2021

El passat 22 de març la Cooperativa Falset-Marçà va obtenir la Certificació ISO 900: 2015 per part de l’empresa certificadora AENOR. Ahir dimarts, al celler cooperatiu de Falset, va tenir lloc el lliurament oficial d’aquest Certificat, que suposa un reconeixement a la qualitat en el procés d’elaboració envasat i comercialització dels seus vins.

El seu president, Ricard Rull, explicava en declaracions a Ràdio Falset que aquest reconeixement “significa un repte a l’hora de treballar i que tots els treballadors de l’empresa hem d’anar a una per fer la feina ben feta”. Així mateix, destacava que la certificació “ens permetrà elaborar i vendre uns productes amb un segell de qualitat”.

Des de la cooperativa admeten que el camí per obtenir aquesta certificació no ha sigut fàcil i menys en els moments que estem vivint i que ha condicionat molts aspectes, com per exemple, la manera de treballar. Ja fa un parell d’anys que des de la isntitució treballen per millorar el sistema de gestió i adequar-lo a les necessitats actuals dels clients. “Actualment estem sotmesos a una velocitat i dinàmica de canvis molt elevada i per això hem de ser molt àgils en la presa de decisions”, expliquen.

Així doncs, actualment la cooperativa treballa amb una metodologia integral basada en l’aplicació d’eines d’Intel·ligència Artificial i Business Intelligence per millorar la presa de decisions comercials i implementar aquesta metodologia a tots els nivells de l’empresa.

Des de l’Agrícola Falset- Marçà destaquen els beneficis potencials d’implementar un sistema de gestió de la qualitat basada en aquesta Norma Internacional. Per una banda suposarà la capacitat de proporcionar productes i serveis que satisfacin els requisits del client i els legals i reglamentaris aplicables, facilitarà oportunitats d’augmentar la satisfacció del client, abordar els riscos i les oportunitats associades amb el seu context i objectius i proporcionarà la capacitat de demostrar la conformitat amb requisits de sistema de gestió de la qualitat especificats.

*Foto: Cooperativa Agrícola Falset- Marçà

tots iso 9001

Publicitat