Imprimeix

El Priorat Nord es va proclamar campió de la lliga de futbol sala després d’aconseguir la victòria per 3 a 7 a la pista de l’Hostal de l’Anton Batea. Per l’equip del nord de la comarca van marcar Miquel Baiget, Oriol Espasa i Boris Monlleó.

Aquest resultat sumat a la derrota del Riudecanyes permet als de Cornudella guanyar la lliga a una jornada del final de la competició i aconsegueixen d’aquesta manera l’ascens a la Primera Divisió Catalana. De fet, el Priorat Nord ho ha guanyat tot I ha sumat 24 punts de 24 possibles.

Per la seva banda, el partit que havia d’enfrontar al Capçanes i el Riudecols va quedar ajornat per culpa de la pluja i es disputarà el proper cap de setmana.

En futbol 11, la Unió Esportiva Porrera va sortir golejada de la seva visita al camp del Marina Cambrils per 5 a 1. El gol de Lluís Civit no va servir per evitar una nova derrota per a l’equip prioratí, que segueix últim a la classificació amb tan sols dos punts. El proper dissabte a les 17h el Porrera visita el camp de l’España la Canonja.

També va tornar a prerdre el juvenil del Falset Esportiu davant de la Floresta per 2 a 1. Tot I avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Pau Vidal, els falsetans van acabar perdent el partit. Els nois de la capital del Priorat són cuers amb 3 punts. El proper dissabte a les 17h, els juvenils juguen al camp del Santes Creus.

El femení del Falset també va caure al camp de la Unió Astorga per 5 a 2. Els gols d’Olga Piqué i Sofia Terreu no van servir a les falsetanes per poder esgarrapar algun punt. Així doncs, les noies segueixen últimes amb 1 punt. En la jornada del proper cap de setmana, el Falset repa a un rival directe, el Racing de Bonavista, dissabte a les 12h al Nou Domènech Aragonès.

Vist: 1207