Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

Aquesta setmana s’ha engegat la campanya Endinsa’t al Priorat en el marc del PECT Priorat, que coordina el Consell Comarcal. Impulsada per PIMEC Priorat, la campanya pretén donar suport al comerç i la restauració de la comarca basant-se en tres eixos essencials: dinamitzar el comerç local, donar visibilitat a la comarca i fer valer els productes de proximitat. La tècnica de PIMEC al Priorat, Rut López, explicava en declaracions a Ràdio Falset que "és una campanya en la que portem treballant durant molts mesos i ara que hi ha una certa obertura volem fer una crida als visitants per a que visitin el Priorat i valorin la seva estada".

El funcionament de la campanya és molt senzill. Les persones que visitin el Priorat i valorin els cellers i restaurants adherits a la campanya entraran en el sorteig de vals de 50 € per gastar en qualsevol botiga del Priorat. Per participar, només hauran d’entrar al web www.endinsatalpriorat.com, buscar el restaurant o celler visitat, compartir-ne una fotografia i valorar-ne l’experiència. En aquests moments, ja s’han sumat a la campanya 27 cellers i 16 restaurants prioratins.

Les persones interessades a participar en els sortejos trobaran més informació al web i a les xarxes socials d’Instagram i Facebook del perfil @CompraPriorat. La campanya “Endinsa’t al Priorat” està subvencionada en el marc del projecte PECT Priorat (Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial), cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020.

endinsatalpriorat

Publicitat