Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

Falset s’ha incorporat recentment al moviment Viles Florides, que promou la transformació de racons, pobles i ciutats a través d'espais verds urbans i enjardinats per ser gaudits per totes i tots. L’alcalde de Falset, Carlos Brull, explicava que “és un reconeixement als municipis que treballen per la millora i la potenciació dels espais verds urbans i fan una gestió sostenible per crear un entorn amable per a tots els ciutadans”.

Formar part de Viles Florides persegueix propiciar espais agradables i té en compte valors com la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns, l'estat i conservació del mobiliari urbà, la presència de parcs infantils, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.

Properament, diversos representants de Viles Florides visitaran Falset per avaluar la capital del Priorat i situar-la en alguna de les categories en les quals s’organitzen els municipis que en formen part.

vilaflorida

Publicitat