Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

El  Consorci per a la Normalització Lingüística  emprèn el nou període d’inscripcions per als cursos de català d’aquest trimestre. Tots els interessats en algun dels cursos es poden matricular durant els dies 13, 14, 15 i 16 d’abril.


Ateses les condicions de seguretat i protecció requerides a causa de la pandèmia, la modalitat dels cursos que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística continua sent sobretot en format virtual, semivirtual i en línia.Els cursos en modalitat virtual s'imparteixen amb el 100% de classes en directe amb el professor, a través de l'ordinador o el dispositiu corresponent. Aquest format pot ser semivirtual quan només un 50 % de les classes és en directe i l'altre 50 % requereix treball autònom de l'aprenent. Els cursos en format virtual i semivirtual estan concebuts fonamentalment per als nivells inicials, bàsics i elementals.

El CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura impartirà 22 cursos de modalitat virtual a Reus, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant i Falset que representen 330 places. La majoria són cursos de nivell Bàsic 1, 2 i 3 si bé també se n’ha programat un d’Inicial i dos de nivell Elemental. A part, el professorat del CNL també tutoritzarà 12 cursos en línia amb 180 places que inclouen també nivells d’Intermedi i Suficiència. Les places són limitades.

cursos catalahoritztontal

Publicitat