Informatiu cap de Setmana 08-05-2021

L’empresa Palmes Viaplana de la Vilella Baixa ha impulsat la campanya solidària 'Cap avi sense palma', motivada pel context del Covid-19 i l'afectació que ha tingut la pandèmia entre la gent gran. En concret, l'empresa que confecciona palmes artesanes destina l'1% de les comandes de la seva botiga en línia a palmes que s'entrenguen als avis i àvies. A aquesta iniciativa també s’hi ha sumat l’entitat Amics de la gent gran, amb qui l'empresa prioratina col·labora per entregar palmes a la gent gran que acompanyen.

Un dels seus responsables, Joan Vaqué, explicava en declaracions a Ràdio Falset que aquest any han decidit llençar la campanya “perquè ens va semblar una iniciativa que molt interessant per ajudar als avis i àvies, que són dels col·lectius més afectats arran de la pandèmia”.Entre d’altres, s'han entregat diverses palmes als usuaris de l'Hospital de Dia Sociosanitari Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Vaqué també recordava que la iniciativa va sorgir arran de la comanda d’un particular que va comprar un lot de palmes “però no per a ell sinó per a que l’enviéssim a una residència o a un centre de gent gran en solidariat amb aquest col·lectiu”. Vaqué va destacar que la campanya ha tingut molt bona acollida ja que les persones grans “reben la palma amb molta il·lusió”.

Foto: Palmes Viaplana

0 1

 

Publicitat