Informatiu cap de Setmana 08-05-2021

La relaxació de les mesures per part del PROCICAT ha permès que aquest cap de setmana els equips de futbol i futbol sala puguin tornar a competir. Qui no ho farà, però, és el primer equip del Falset Esportiu.

El president del club, Enric Pi, explicava que la qüestió principal és la manca de jugadors, ja que “dels 17 jugadors de la primera plantilla tan sols 9 tenen disponibilitat per tirar endavant amb la competició”. Així mateix, afegia Pi, “el fet de no tenir ingressos també dificulta els fitxatges de nous jugadors”.

D’aquesta manera, i segons el reglament, el Falset Esportiu baixaria de categoria, actualment juga a Tercera Catalana, i no podria tornar a ascendir fins d’aquí a dues temporades. El president també explicava que hi ha la possibilitat d’una sanció econòmica però que “sembla que ha estat descartada”. Amb tot, Enric Pi afirmava que el possible descens del Falset s’ha de ratificar el l’Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol de final de temporada i que, per tant, “no està clar encara”.

Malgrat aquesta situació en la primera plantilla, els equips juvenil i femení si que reprenen la competició aquest cap de setmana. Els juvenils reben demà dissabte a les 17h a La Canonja al Nou Domènech Aragonès mentre que les noies visiten diumenge el camp del Mont-roig.

També tornaran a competir aquest cap de setmana la resta d’equips prioratins de futbol i futbol sala. A Tercera Catalana, el Porrera jugarà demà a les 17h al camp del Vallmoll. En una publicació a les xarxes socials, el Porrera lamenta que la Federació Catalana de Futbol els obligui a jugar en la situació actual sota l’amenaça del descens de categoria, fet que segons afirmen, afectaria “molt negativament” al club.

En futbol sala, el Capçanes juga també demà dissabte a les 18h a la pista del Móra la Nova mentre que el Priorat Nord ho farà diumenge a les 12:30h a la pista del Riudecols.

camp futbol2

Publicitat