Imprimeix

La Consellera de Cultura, Àngels Ponsa, va visitar aquest dimecres la comarca del Priorat. Ponsa va fer parada a Falset per visualitzar els efectes que la nevada va causar a les instal·lacions del Castell de Falset- Museu comarcal. En concret, el temporal Filomena ha provocat petits desperfectes causats pel pes de la neu a la coberta, canaleres i il·luminació exterior.

Així mateix, l’alcalde Carlos Brull i la regidora de cultura Rosa Poy van aprofitar la visita de la consellera per explicar el teixit cultural de Falset i van incidir, especialment, en la importància de la Biblioteca Salvador Estrem i Fa, que és un dels equipaments culturals més actius i que dóna servei a tota la comarca.

Posteriorment, Ponsa es va desplaçar a Porrera, on va mantenir una reunió sobre els actes de commemoració del bicentenari (previst per a l'any 2022) de la crema de Porrera per part de les tropes realistes el 1822, durat la defensa del Govern liberal. Per altra banda, també va visitar el celler Vall Llach per conèixer les afectacions causades per la nevada.

Finalment, la consellera de Cultura va visitar les obres d’adequació del claustre major i les obres de restauració de l’església de la Cartoixa d’Escaladei.

visitaconselleraponsa

Vist: 242