Informatiu cap de Setmana 15-05-2021

Fins a 142 nenes i nenes de la comarca del Priorat s’han beneficiat aquest any de la campanya de recollida solidària de joguines que, des de fa vuit anys, impulsa el Consell Comarcal del Priorat. Anualment, al voltant d’un centenar d’infants i joves del Priorat es beneficien d’aquest projecte, que té per lema “Cap infant sense joguina… Cap joguina sense infant”.

L’objectiu d’aquesta campanya anual és que tots els infants, adolescents i joves de la comarca puguin gaudir d’un regal el dia de Reis. Els destinataris d’aquesta iniciativa són membres de famílies que es troben en una situació socioeconòmica desfavorable, infants i joves que difícilment poden rebre un regal durant les dates nadalenques.

Enguany, la campanya ha comptat amb la col·laboració de Creu Roja Priorat, Cáritas, l’Institut Priorat, l’AMPA de Falset i la Bibloteca Pública Salvador Estrem i Fa, així com de la majoria d’ajuntaments de la comarca i d’entitats socioculturals i del tercer sector. De fet, des de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal  del Priorat es es mostren molt agraïts amb tots els ajuntaments, entitats de la comarca i molt especialment amb tota la ciutadania que ha col·laborat en la iniciativa en un moment en què les circumstàncies sanitàries han fet més complicada la campanya tant pel que fa als requisits com al lliurament de les joguines.

La pandèmia de la Covid-19 va obligar aquest any a introduir canvis en la campanya de recollida solidària de joguines. Si en edicions anteriors, les joguines podien ser de segona mà, en aquesta ocasió, les mesures sanitàries van aconsellar que fossin estrictament noves, a estrenar.

FOTO CAMPANYA JOGUINES

Publicitat